Het Belang van Limburg

augustus 21, 2012 in Kranten

Het Belang van LimburgHet Belang van Limburg is veel meer dan een regionale krant. De baseline ‘Limburger en wereldburger’ geeft perfect weer hoe de lezer zich voelt en wat hij van zijn krant verwacht: volledige en betrouwbare informatie over lokale, regionale, nationale en internationale onderwerpen.

Met een historiek van meer dan 130 jaar blijft Het Belang van Limburg trouw aan de doelstellingen van zijn stichter Nicolaas Theelen: een stem geven aan de provincie en meebouwen aan de welvaart en het welzijn van alle mensen binnen de Limburgse samenleving. Om die opdracht waar te maken, brengt de redactie elke dag een volledige nieuwskrant, in het weekend aangevuld met het katern De Plus, het consumentenmagazine De Markt, het tv-blad Hallo en het lifestylemagazine Sjiek. Met Hyperlokaal zoomt de krant – in print en online – diep in op het lokale nieuws. Populaire bijlagen als De Babyspecial en De Eerste klasjes illustreren de nauwe verbondenheid met de lezer.

 

 

Digitale krantDe digitale krant

In mei 2012 lanceerde Het Belang van Limburg haar nieuwsapplicatie voor iPad. In september van dat jaar werd de digitale krant ook beschikbaar voor tablets met een Android besturingssysteem. Het Belang van Limburg volgt nauwgezet de digitale ontwikkelingen in de markt en blijft investeren in haar nieuwsapplicaties.

Meer informatie over de digitale krant vind je op www.hbvl.be/digitaal.

 

 

iPadDe website 

Het Belang van Limburg was een van de eerste kranten in Vlaanderen met een nieuwssite. De online redactie brengt de Limburger het nieuws van de dag en geeft ons de mogelijkheid om met behulp van de nieuwsjagers heel diep in de regio door te dringen. De website kreeg in 2012 een grondige facelift en gaf het krantenlogo opnieuw een prominente plaats.

www.hbvl.be

 

 

Mobiele krantMobiel 

In 2009 werd de mobiele website en iPhone applicatie van Het Belang van Limburg gelanceerd. In 2012 werd zowel de mobiele website als de applicatie grondig herwerkt. In maart 2013 lanceerde de krant haar eerste applicatie voor Android toestellen.

Meer informatie over het mobiele aanbod vind je op www.hbvl.be/mobiel.